eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kép, videó és új részletek a Fradi-szurkolók balhéjáról

A Ferencvárs-Debrecen labdarúgó-mérkőzés szünetében kitört verekedésben a rendőrség információi szerint két ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült.

A szurkolói fórumokon terjedő információk szerint a B-közép által hirdetett bojkott időszaka alatti szurkolói vezér került összetűzésbe egy csoporttal, amely aztán a túlerőt kihasználva megverte.

A 24.hu-n az összetűzésről látható egy rövid videó.

Kép, videó és új részletek a Fradi-szurkolók balhéjáról

Az Index egy képett tett közzé az esetről, és egy szemtanúra hivatkozva azt írta: a volt vezérszurkoló hason feküdt, mozdulatlanul, lehúzott nadrággal, a fejéből folyt a vér, hatalmas vértócsa volt már körülötte. A biztonságiak felkapták és a mentőkhöz rohantak vele, de ott már eszméleténél volt, és végül a saját lábán szállt be a mentőbe. Két másik sérült is volt a helyszínen, mind a kettőnek a lábán volt vágás, az egyik rengeteg vért veszített.

A BRFK sajtóosztálya azt közölte, hogy "eddig tisztázatlan okból verekedés tört ki", és "a verekedés során az elsődleges információk szerint egy ember könnyebben, kettő pedig súlyosan megsérült". A rövid közlemény kitér rá, hogy "az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja".

Az FTC közleményt adott ki. "Az FTC, a rendőrséggel együttműködve mindent megtesz az ügy tisztázása érdekében. Az eljárás befejezésééig felfüggeszti az összes érintett szurkoló kártyáját. Nagyon sajnáljuk, ami történt. Az elmúlt három évben, amióta átadtuk a stadiont, ilyen még nem fordult elő."

Három és fél év után ez volt az első meccs, amelyre visszatértek a ferencvárosi ultrák a stadionba. A közel 20 ezer néző előtt a Fradi 2-1-re nyert.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×