eur:
395.31
usd:
372.42
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Ágyneműtartóból került elő az évek óta bujkáló férfi - képekkel

Egy ülőgarnitúra ágyneműtartójában bukkantak rá egy évek óta bujkáló férfira a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai. A férfi ellen két elfogatóparancs volt érvényben.

A BRFK akciósai szerda hajnalban csaptak le a 36 éves férfira Szigethalmon. A kiérkező rendőröknek egy nő nyitott ajtót, aki tagadta, hogy a házban ott az általuk keresett férfi, mivel azonban az akciósok előzetesen alaposan megtervezték és megszervezték a "rajtaütést", figyelték az ingatlant, tudták, hogy a nő válasza gyenge kísérlet az átverésükre.

Átvizsgálták a házat, és nem mindennapi helyen találták meg a bujkáló férfit, aki ellen két elfogatóparancs volt érvényben - a sarok ülőgarnitúra ágyneműtartójában kucorgott. A férfit elfogták, előállították.

A férfit a BRFK XI. kerületi rendőrkapitánysága tavaly óta kereste maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés miatt, a Székesfehérvári Városi Bíróság pedig zsarolás miatt.

A házban tartózkodó 38 éves nőt sem hagyták magára az akciósok, őt azért állították elő, mert a Budai Központi Kerületi Bíróság kereste járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×