eur:
394.49
usd:
370.32
bux:
65237.58
2024. április 23. kedd Béla

Meglőttek egy vadászt Kiskunfélegyháza közelében

Vadászat közben véletlenül saját társát találta el egy férfi szombaton reggel Kiskunfélegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

A Petőfiszállás Róna Vadásztársaság két tagja apróvadra lőtt a kiskunmajsai bekötőút menti erdőnél, ám egyikük, egy 63 éves kiskunfélegyházi férfi elvétette a célt, s a kiszemelt nyúl helyett társa bokáját érték a sörétek - mondta Szabó Anita.

A megsérült 58 esztendős, ugyancsak kiskunfélegyházi vadászt kórházba szállították, kivizsgálása jelenleg is tart. Az elsődleges információk alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
A kamatdöntés döntheti el a forint sorsát

A kamatdöntés döntheti el a forint sorsát

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgathatják meg a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése lesz. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, de hétfőn egyelőre enyhe gyengüléssel indított. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×