eur:
392.95
usd:
363.66
bux:
65938.65
2024. március 1. péntek Albin
Police car in action with blinking light and siren signal at night in the city. Blurred bokeh background, public lighting lamps.
Nyitókép: zozzzzo/Getty Images

Ijesztő ok miatt halt meg a rendőrautóban a Gödnél elfogott sofőr

Drogozhatott az autós, aki meghalt, miközben rendőrök igazoltatták Gödnél.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk elhunyt egy autós, akit a rendőrök igazoltattak. A rendőrök szerint a férfi rájuk támadt, ezért megbilincselték.

A rendőrség a honlapján úgy fogalmazott:

A zavart férfi ellenállását a rendőrök megtörték.

A Tények riportja szerint az igazoltatás Gödön, a Rákóczi Ferenc utcánál történt. A dunakeszi rendőrök állították meg, akit a helyismeret alapján azonosítottak be. Tudták ugyanis, hogy korábban már eltiltották már a vezetéstől. A férfi ekkor megpróbált elhajtani, később a kocsiból sem akart kiszállni. Majd rátámadt a rendőrökre - számolt be a Tények.

"Az autója átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagot találtak" - mondta a tévének Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei RFK szóvivője.

Miután betették a járőrkocsiba egyszer csak elájult, hívtak mentőket, de ők sem tudtak segíteni.

"A mentők hosszan küzdöttek a férfi életéért, de sajnos menthetetlen volt" - nyilatkozott az ügyről Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

A francia kormány nem fordít elegendő forrást az illegális bevándorlás elleni küzdelemre. A francia számvevőszék jelezte, hogy a kitoloncolások száma elenyésző, miközben félmillióra becsülik az országban jogellenesen tartózkodók számát, ezért a jelenleginél nagyobb anyagi ráfordítást szorgalmaz az illegális migráció elleni küzdelem hatékonyabbá tételére. Az InfoRádió Gönczi Róbertet, a Migrációkutató Intézet elemzőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette.  Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×