eur:
393.88
usd:
363.29
bux:
66169.03
2024. március 4. hétfő Kázmér
Police car in action with blinking light and siren signal at night in the city. Blurred bokeh background, public lighting lamps.
Nyitókép: zozzzzo/Getty Images

Ijesztő ok miatt halt meg a rendőrautóban a Gödnél elfogott sofőr

Drogozhatott az autós, aki meghalt, miközben rendőrök igazoltatták Gödnél.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk elhunyt egy autós, akit a rendőrök igazoltattak. A rendőrök szerint a férfi rájuk támadt, ezért megbilincselték.

A rendőrség a honlapján úgy fogalmazott:

A zavart férfi ellenállását a rendőrök megtörték.

A Tények riportja szerint az igazoltatás Gödön, a Rákóczi Ferenc utcánál történt. A dunakeszi rendőrök állították meg, akit a helyismeret alapján azonosítottak be. Tudták ugyanis, hogy korábban már eltiltották már a vezetéstől. A férfi ekkor megpróbált elhajtani, később a kocsiból sem akart kiszállni. Majd rátámadt a rendőrökre - számolt be a Tények.

"Az autója átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagot találtak" - mondta a tévének Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei RFK szóvivője.

Miután betették a járőrkocsiba egyszer csak elájult, hívtak mentőket, de ők sem tudtak segíteni.

"A mentők hosszan küzdöttek a férfi életéért, de sajnos menthetetlen volt" - nyilatkozott az ügyről Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×