eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Police car in action with blinking light and siren signal at night in the city. Blurred bokeh background, public lighting lamps.
Nyitókép: zozzzzo/Getty Images

Ijesztő ok miatt halt meg a rendőrautóban a Gödnél elfogott sofőr

Drogozhatott az autós, aki meghalt, miközben rendőrök igazoltatták Gödnél.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk elhunyt egy autós, akit a rendőrök igazoltattak. A rendőrök szerint a férfi rájuk támadt, ezért megbilincselték.

A rendőrség a honlapján úgy fogalmazott:

A zavart férfi ellenállását a rendőrök megtörték.

A Tények riportja szerint az igazoltatás Gödön, a Rákóczi Ferenc utcánál történt. A dunakeszi rendőrök állították meg, akit a helyismeret alapján azonosítottak be. Tudták ugyanis, hogy korábban már eltiltották már a vezetéstől. A férfi ekkor megpróbált elhajtani, később a kocsiból sem akart kiszállni. Majd rátámadt a rendőrökre - számolt be a Tények.

"Az autója átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagot találtak" - mondta a tévének Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei RFK szóvivője.

Miután betették a járőrkocsiba egyszer csak elájult, hívtak mentőket, de ők sem tudtak segíteni.

"A mentők hosszan küzdöttek a férfi életéért, de sajnos menthetetlen volt" - nyilatkozott az ügyről Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×