eur:
389.52
usd:
361.71
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: pixabay

"Nem evett" - szívfacsaró részletek az 5 hónapos kisgyerek haláláról

Orvoshoz is vitték, de nem evett - állítja annak a csecsemőnek a nagyanyja, akinek unokája az első jelentések szerint éhenhalt.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz annak az 5 hónapos gyereknek a halálában, aki alultápláltság miatt halhatott meg.

A családból a nagymama több televíziónak is nyilatkozott.

"Még mi sem tudjuk, miért halt meg, csak felkeltünk és úgy találtuk a gyerekágyban" – nyilatkozta a nő a Tényeknek. Az információik szerint szülei találtak rá pár nappal ezelőtt a kislányra.

Az RTL-ben arról számoltak be, hogy a kicsi súlya alig gyarapodott a születése óta, és orvosnál is jártak vele.

A tarnazsadányi házban tizenketten élnek, a felnőttek öt gyereket neveltek, közülük a legkisebb halt meg hétfőn. A település polgármestere elmondta, hogy két gyereket most a dédmamájuk gondoz.

(Fotónk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Avril Haines, az amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója a Szenátus katonai bizottságánál tartott meghallgatásán azt mondta, Vlagyimir Putyin úgy látja, a hazai és a nemzetközi fejlemények neki kedveznek, ezért folytatni fogja egyre agresszívabb taktikáját Ukrajnában, a háború azonban még egy jó ideig nem ér véget. A Szergej Sojgu helyettese körül kirobbant korrupciós ügy a Politico szerint arra utalhat, hogy az orosz védelmi miniszter sem érezheti biztonságban pozícióját.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×