eur:
392.85
usd:
366.67
bux:
66780.71
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: The Good Brigade/Getty Images

Már megint a Marty McFly szüleinek fotójával bolondítják az internet népét

2020 után újra támad a Facebook-vicc.

„Kérlek segítsetek! Ma a Lidl parkolóban találtam ezt a fotót, aminek a hátoldalán az állt, hogy »Anya és Apa, 1955«. Szerintem igazi kincs lehet a tulajdonosának! Találjuk meg közösen és segítsetek egy megosztással! Köszi”.

Ez az egyik szövegváltozata annak a Facebook-posztnak, ami futótűzként kezdett terjedni a napokban, az alábbi fotónak a társaságában:

A legtöbb olvasó nyilván már rájött, hogy a képen nem egy random fiatal pár látható a múltból, hanem a Vissza a jövőbe című 1985-ös amerikai film két színésze, Crispin Glover és Lea Thompson, akik Marty McFly szüleit játszották.

A posztról beszámoltó 444.hu megjegyzi, az egészben az a legmeglepőbb, hogy a mém egyszer már végigsöpört 2020-ban az interneten, de valamiért most ismét „feltámadt”.

Emlékeztetnek továbbá, hogy a leginkább az idős vagy másnaposságuk miatt figyelmetlen netezők szívatására használt vicc szülőatyja egy Ariel Plavnik nevű, akkoriban 43 éves, a turistaiparban dolgozó izraeli férfi, aki saját bevallása szerint csak az online ismerőseit akarta elszórakoztatni a rövid szöveggel és a fotóval, amit saját kezűleg öregített meg. A privát vicc mémmé válását ő maga is annak tulajdonította, hogy miután Izraelben történelmi okokból nagy hagyománya van az eltűnt rokonok felkutatásának és a családtörténetnek, a helyi netezők lelkesen osztották meg a bejegyzést.

Aztán már szerte a világon tömegek nyomták a megosztás gombot…

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×