eur:
393.33
usd:
367.53
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Megszólalt a csányi óvodai balesetben elhunyt kislány édesapja

Felborult a település óvodájában egy fakeretes kötélmászóka. A balesetben egy kislány olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt. Az óvónő értesítette a szülőket, de a telefonban még nem árulta el, mi történt.

A kislány délután az intézmény kötélmászókáján játszott az unokatestvérével, aki leugrott a játékról, ami a kislánnyal együtt eldőlt, és agyonnyomta a kislányt. Két másik gyerek könnyebben megsérült. Úgy tudni, az óvoda játékaira már korábban panaszkodtak a szülők. A tragédia után egy órával kisebb tömeg kérte számon az utcán a polgármestert, a lemondását követelték - írta a Blikk. A lapnak nyilatkozott az elhunyt kislány édesapja.

"A tüntetésre nem akarok menni, ez számomra felfoghatatlan tragédia – kezdte lapunknak a gyászoló édesapa, Radics Béla. – Felhívott délután az óvónő, hogy küldjem be a feleségemet, mert történt egy kis baj az oviban. Nem árulta el, mi történt".

Az anyuka, Rózsa az óvoda kerítésén túl nézte végig, ahogy a mentők egy órán keresztül küzdenek a kicsi életéért, hiába.

"Nem kívánom senkinek a vérét, hivatalos úton fogok elégtételt venni" – mondta könnyeivel küszködve az apa, hozzátéve: kislánya előző este azt mondta, „apa, én egy hercegnő vagyok, kérlek, vegyél nekem egy jégvarázsos hercegnőruhát”. Meg fogom ezt tenni, megszerzem a temetésére! – fogadkozott a gyászoló szülő.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűncselekmény miatt indított eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×