eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Rendőrautók a főváros III. kerületében, ahol több lövéssel végeztek egy nővel hajnalban 2018. november 21-én. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a helyszín közelében elfogták.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Újabb információk a békásmegyeri gyilkosságról

Budapest III. kerületében, a Virág utcában több lövéssel megöltek egy nőt. A tettest elfogták, a gyilkosságról újabb hírek érkeztek.

A rendőrségre 2018. november 21-én hajnali 5 óra 37 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Budapest III., Virág utcában lövéseket hallottak, a járdán pedig egy nő fekszik. A helyszínre érkező rendőrökkel a mentőszolgálat munkatársai közölték, az 56 éves budapesti nőt több lövés érte. A sérült életét a gondos és szakszerű orvosi ellátás sem tudta megmenteni, 6 óra 11 perckor meghalt. A nyomozás és az elfogás részleteiről a police.hu oldalon közöltek részleteket.

A rendőrség hamar kiderítette, hogy az elkövető személygépjárművel menekült el a helyszínről. A gépjárművet a térfigyelő kamerák segítségével találták meg a gyilkosság helyszínétől nem messze, a szintén III. kerületi Meggy és Parlag utcák kereszteződésénél.

A személygépjárműhöz elsőként érkező bűnügyi bevetési osztály munkatársai azt látták, hogy

a kocsiban egy kezében valószínűleg fegyvert tartó, szemmel láthatóan bódult férfi ül.

Esélyt sem adtak esetleges ellenállására: 7 óra 25 perckor elfogták a 67 éves L. József budapesti lakost.

A férfi a helyszínen beismerte a bűncselekmény elkövetését, tettét korábbi személyes sérelmével indokolta. L. József ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást. Az életvédelmi osztály nyomozói a bűncselekmény körülményeinek teljeskörű tisztázása érdekében további szemtanúkat keresnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×