eur:
395.48
usd:
372.82
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Bűnügyi helyszínelő a főváros III. kerületében, ahol több lövéssel végeztek egy nővel hajnalban 2018. november 21-én. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a helyszín közelében elfogták.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Magában is megpróbált kárt tenni, kórházban van a békásmegyeri gyilkosság gyanúsítottja

A 67 éves férfi orvosi kezelésre szorul, bódult állapotban, a kezében fegyverrel találtak rá a rendőrök - értesült a Blikk.

Közleményt adott ki az ügyészség, amely szerint még ma döntenek a szerda reggeli gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatásáról, mert az ügyészi álláspont szerint megalapozottan lehet következtetni arra, hogy a férfi jelenléte az eljárásban csak a legszigorúbb kényszerintézkedéssel biztosítható.

Emellett alappal kell tartani attól is, hogy a kezdeti szakaszban lévő nyomozásban a tanúk befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítást, és a rendelkezésre álló adatok alapján a bűnismétlés veszélye is reális.

A letartóztatás elrendelése kérdésében a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája a mai napon hoz döntést. Mint arról az InfoStart is beszámolt, szerdán kora reggel Békásmegyeren, a Virág utcában egy 67 éves férfi többször rálőtt az utcán egy 56 éves nőre. Több lövés is érte az áldozatot, aki ennek következtében rövid időn belül életét vesztette. A Blikk úgy tudja, hogy a férfit a saját autójában ülve találták meg a rendőrök, pár kilométerre a bűncselekmény helyszínétől. Megpróbált magában is kárt tenni, ezért először a mentők látták el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×