eur:
393.74
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Rendőrautók a főváros III. kerületében, ahol több lövéssel végeztek egy nővel hajnalban 2018. november 21-én. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a helyszín közelében elfogták.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Szörnyű családi dráma állhat a békásmegyeri gyilkosság hátterében

Az áldozat együtt lakott férjével és fiával is, hozzájuk költözött az elkövető 29 éves lánya, az özvegy szerint ezt nem tudta L. József megemészteni, és lőtt.

Megszólalt a Lokál című lapnak a szerdai békásmegyeri Virág utcai gyilkosság áldozatának özvegye, Adorján István. A lap szerint úgy véli: felesége, Hajnalka, az ötvenes éveiben járó óvónő családi bosszú áldozata lett.

"Családi tragédia történt. A fiam apósa, L. József bosszúból lőtte agyon a feleségemet. Nem tudta elviselni, hogy a 29 éves lánya hozzánk költözött, úgy vélte, a feleségem tehet erről" - fogalmazott az áldozat férje.

Tudtak róla, hogy L. József igen dühös az asszonyra, de azt senki nem gondolta, hogy képes meg is ölni őt.

Adorján István a lapnak azt is elmondta, nem haragszik felesége gyilkosára, mint fogalmazott, "nem az ő dolga az ítélkezés".

A szomszéd is nyilatkozott a lapnak, megerősítette, hogy szeretetteljes házasságban éltek Adorjánék.

A szerda hajnali gyilkosság részleteiről kisvártatva részletes tájékoztatást adott a rendőrség.

Az elkövetőt a rendőrség tette után kevéssel elkapta két környező utca sarkán, a térfigyelő kamerák segítségével tudták megállítani az autóval menekülő L. Józsefet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×