INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Nem emel vádat az ausztrál rendőrség Mel Gibson ellen

InfoRádió / MTI
Nem emel vádat az ausztrál rendőrség Mel Gibson ellen, akiről nemrég egy helyi sajtófotós azt állította, inzultálta őt munkavégzés közben.

A The Daily Telegraph fotósa, Kristi Miller szerint az 59 éves Oscar-díjas rendező és színész azután lépett fel agresszívan vele szemben, hogy fotót készített róla és barátnőjéről, Rosalind Rossról, amikor elhagyták Sydney egyik moziját augusztus 23-án este.

A rendőrségi közlemény szerint az ügyet kellőképpen kivizsgálták, azonban az összegyűjtött bizonyítékok alapján nem tesznek semmilyen további hivatalos lépést.

Mel Gibson jogi képviselői szerint a híresség "kezdetektől fogadva tagadta a gyalázatos vádakat". Mint közleményükben fogalmaztak, a színész elégedett a vizsgálat eredményével, amelynek keretében mind a szemtanúk vallomásai, mind a felvételek és más bizonyítékok alapján kiderült, hogy nincs valós alapja a sajtófotós panaszának.

Kristi Miller korábban úgy nyilatkozott, hogy miután hátat fordított a hollywoodi hírességnek a felvételek elkészítését követően, Mel Gibson meglökte és folyamatosan szidalmazta őt, egészen addig, amíg Rosalind Ross közbe nem lépett.

"Azt gondoltam, hogy arcon akar ütni" - mesélte a nő az eset után egy nappal.

A dühkitöréseiről is ismert Mel Gibson jelenleg Sydneyben forgat második világháborús drámát Andrew Garfield és Vince Vaughn főszereplésével.

A címlapról ajánljuk