eur:
393.82
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nem emel vádat az ausztrál rendőrség Mel Gibson ellen

Nem emel vádat az ausztrál rendőrség Mel Gibson ellen, akiről nemrég egy helyi sajtófotós azt állította, inzultálta őt munkavégzés közben.

A The Daily Telegraph fotósa, Kristi Miller szerint az 59 éves Oscar-díjas rendező és színész azután lépett fel agresszívan vele szemben, hogy fotót készített róla és barátnőjéről, Rosalind Rossról, amikor elhagyták Sydney egyik moziját augusztus 23-án este.

A rendőrségi közlemény szerint az ügyet kellőképpen kivizsgálták, azonban az összegyűjtött bizonyítékok alapján nem tesznek semmilyen további hivatalos lépést.

Mel Gibson jogi képviselői szerint a híresség "kezdetektől fogadva tagadta a gyalázatos vádakat". Mint közleményükben fogalmaztak, a színész elégedett a vizsgálat eredményével, amelynek keretében mind a szemtanúk vallomásai, mind a felvételek és más bizonyítékok alapján kiderült, hogy nincs valós alapja a sajtófotós panaszának.

Kristi Miller korábban úgy nyilatkozott, hogy miután hátat fordított a hollywoodi hírességnek a felvételek elkészítését követően, Mel Gibson meglökte és folyamatosan szidalmazta őt, egészen addig, amíg Rosalind Ross közbe nem lépett.

"Azt gondoltam, hogy arcon akar ütni" - mesélte a nő az eset után egy nappal.

A dühkitöréseiről is ismert Mel Gibson jelenleg Sydneyben forgat második világháborús drámát Andrew Garfield és Vince Vaughn főszereplésével.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×