eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

A mozihálózat ellen indul harcba Rambo

Kis híján megbukott a legújabb Rambo-film Nagy-Britanniában és Írországban, hiszen az általában legerősebbnek számító nyitóhétvégét csak a harmadik helyen zárta a Hipervándor és a Be Kind Rewind mögött. Az okok azonban nem mindennapiak...

Csak a csalódást keltő harmadik helyen zárta a nyitóhétvégét Nagy-Britannia és Írország mozijaiban Sylvester Stallone legújabb Rambo-filmje, melyet a Hipervándor és a Be Kind Rewind is maga mögé utasított.

A kisebbfajta bukásnak azonban ezúttal különös oka van, mégpedig az, hogy az egyik legjelentősebb brit mozihálózat, az Odeon neme egyszerűséggel közölte, hogy nem hajlandó vetítetni a filmet.

Így nem csoda, hogy míg az első helyen zárt Hipervándor 1,51 millió fontot söpört be, addig a Rambo csak 1,27 millió jutott. Az Odeon döntése "természetesen erősen befolyásolta a bevételeket" - fogalmazott a heti összesítést készítő szaklap, a Screen International munkatársa.

"Alighanem első lett volna, ha nincs ez a vita az Odeonnal. Az emberek nagyon várták és azokban a mozikban, ahol bemutatták, sokan meg is nézték" - tette hozzá Diana Lodderhouse.

A legújabb Rambo-filmet, melyben Sylvester Stallone ismét a vietnámi veterán John Rambo bőrébe bújik, a brit hatóság - hasonlóan a magyarhoz - 18 éven aluliak számára nem ajánlja a benne látható szélsőségesen erőszakos jelenetek miatt.

Címlapról ajánljuk
Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×