eur:
396.71
usd:
354.34
bux:
74754.49
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Halálugrás a 19-edik emeletről

Egy elegáns londoni szálloda tizenkilencedik emeletéről vetette le magát egy férfi, miközben barátnője azért könyörgött, hogy ne végezzen magával.

A 22 éves brit férfi betörte a hotelszoba ablakát, szétfeszítette az üvegdarabokat, majd kimászott a párkányra pénteken.

A szemtanúk azonnal riasztották a rendőrséget, majd egy tárgyaló próbálta meggyőzni arról, hogy ne ugorjon le. Barátnője is a helyszínre sietett, ás arra kérte, hogy gondolja meg magát. A tűzoltók egy hálót feszítettek ki, hogy elkapják a férfit, ha mégis leugrana.

A rendőrök megpróbálták betörni a szállodai szoba ajtaját, de az zárva volt, így nem jutottak be.

A férfi három órát üldögélt a párkányon, majd hirtelen levetette magát. Hiába készültek elkapni a tűzoltók, a férfi egy második emeleten lévő lapos tetőre zuhant. A légimentőket is a helyszínre hívták, de csak a férfi halálát tudták megerősíteni.

"Hallottam, ahogy betörik az üveg, majd láttam, hogy ott ül a párkányon. Csak üldögélt ott, magában beszélt. Mikor megérkeztek a rendőrök, mintha nem is vett volna róluk tudomást. Mielőtt leugrott, nem mondott semmit" - mondta el egy biztonsági őr, aki végignézte az eseményeket.

Az öngyilkos férfi nevét nem hozták nyilvánosságra, csak annyit közöltek, hogy csütörtökön jelentkezett be a szállodába, valamint, hogy barátnője nem tudott vele kapcsolatba lépni.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×