eur:
387.91
usd:
361.45
bux:
68949.8
2024. május 9. csütörtök Gergely

A legdrágább futballistaválás?

Kimondták Thierry Henry és Claire Merry válását, a házasság négy év után ért véget - jól értesült források szerint a modell a francia csatár vagyonának számottevő részével vigasztalódhat.

A londoni bírósághoz beadott dokumentumok szerint Claire Merry férje elfogadhatatlan viselkedésével indokolta a keresetét. Vita nem volt, a bíró gyorsan kimondta a válást.

A határozatot követően egyből elindultak a találgatások, vajon mekkora részt kapott a modell volt férje 9,5 milliárd forintra becsült vagyonából - jól értesült források szerint ez minden idők legköltségesebb futballistaválása.

A kétéves kislányát nevelő pár a kapcsolat megromlásáig a hat hálószobás, mintegy 2,3 milliárd forintnak megfelelő összegbe kerülő hampsteadi otthonában élt.

Az akkoriban az Arsenalban játszó Thierry Henry és Claire Merry egy televíziós reklámklip forgatásán találkozott.

A francia világbajnok labdarúgó júniusban jelentette be, hogy elhagyja feleségét. Nem sokkal később a Barcelonába szerződött, ahol a hírek szerint mintegy heti 50 millió forintnak megfelelő összeget keres.

Címlapról ajánljuk
Kormányinfó: nagy megállapodások Kínával, a bejelentés fél hatkor jön

Kormányinfó: nagy megállapodások Kínával, a bejelentés fél hatkor jön

Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a hétközi kormányülés döntéseiről számolt be. A fő téma Hszi Csin-ping budapesti látogatása volt, de a miniszter beszélt arról, hogy a NATO ukrajnai missziójában Magyarország nem akar részt venni. Szó esett a csok plusz program állásáról, Magyar Péter politikai szerepéről és a kórházi várólistákról is.

A kínai elnök már az Oroszlános udvarban

Katonai ceremóniával fogadták Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát csütörtökön a budai Vár Oroszlános udvarában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×