eur:
389.7
usd:
361.93
bux:
68560.21
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

"Keith Richards merev részegen játszott"

Feldühödött a Rolling Stones gitárosa, Keith Richards, amiért svéd lapok felejthetőnek titulálták göteborgi koncertjüket, és főleg őt kritizálták.

Egy ötös skálán kettesre értékelte a Rolling Stones göteborgi koncertjét az Aftonbladet című svéd lap zenekritikusa, aki szerint Keith Richards "egy kicsit zavartnak" tűnt. Egy másik újság, az Expressen szerint a 63 éves legendás gitáros "merev részegen" lépett fel.

"Ez az első alkalom, hogy ráharapok egy rossz kritikára, de most ki kell állnom minden svéd rajongónkért, hogy azt mondjam: bocsánatkéréssel tartoznak" - írta a zenész levelében, amelyet a svéd kritikák fordítását olvasva fogalmazott meg, és amelyet a stockholmi Dagens Nyheter publikált.

"56 ezren vettek jegyet a koncertünkre az Ullevi-stadionba, és egészen más élményben volt részük, mint amiről maguk írtak" - áll a levélben.

"Hogy merik lekicsinyleni az ő élményüket, és azokét a százezrekét Svédország-szerte, akik nem voltak ott a stadionban, és csak a maguk 'kritikájára' támaszkodhatnak?" - folytatta.

"Írják meg az igazságot: jó buli volt" - szögezte le a gitáros.

Az Aftonbladet kritikusa szerint azonban nem ez az igazság. "Nem kérek bocsánatot a véleményem miatt" - jelentette ki Markus Larsson.

"Keith-nek kellene elnézést kérnie azok után, hogy ezer koronáért (közel 41 ezer forintért) vettük meg a koncertjegyet azért, hogy egy olyan rocksztárt láthassunk, aki már alig tud megküzdeni a Brown Sugar gitárriffjével" - tette hozzá az újságíró.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×