eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

"Szexjelenetet könnyű forgatni"

A fél világ irigyelte Keira Knightley-t, mert a filmvásznon Johnny Depp-pel és Orlando Bloommal csókolózik - a másik fele legszívesebben megfojtaná emiatt egy kanál vízben. A Karib-tenger kalózai trilógia sztárja szívesen mesél a forgatásról, a szexjelenetekről, és még arról is, hogy egyesek kimondottan csúnyának tartják.

Keira Knightley saját bevallása szerint nem akkor jött rá, hogy a hollywoodi sztárok közé tartozik, amikor először kapott hárommillió dollárt egy szerepért, hanem akkor, amikor a boltokba került A Karib-tenger kalózai című filmben általa alakított Elizabeth Swannról készült baba, és rekordmennyiséget adtak el belőle.

Nem tudta azonban nem észrevenni, hogy a baba nem teljesen olyan, mint ő: "Hatalmas csöcsei vannak! Én pedig lapos vagyok, mint egy deszka!"

Kate Moss helyén

A 22 éves sztárnak nem csak a mellei - illetve a hiányuk - okoz gondot. Bár sokan a világ egyik legszebb nőjének tartják - a Chanel például vele cserélte le Kate Mosst -, állandóan magyarázkodnia kell a külseje miatt.

Bírálják, mert túl sovány - egyesek szerint anorexiás -, és nem átallják csúnyának sem nevezni.

"Hallottam már magazin-szerkesztőktől, hogy nem tesznek ki a címlapra, mert csúnya a szám" - mesélte erről. "S bár igyekszem nem odafigyelni, mégis bánt, ha ilyeneket mondanak rólam" - tette hozzá.

Megfojtanák egy kanál vízben

Ha pedig olyan világsztárokkal csókolózik a filmvásznon, mint Johnny Depp, vagy Orlando Bloom, sokan egy kanál vízben is meg tudnák fojtani. "Aki uralkodik magán, az is összeszorított szájjal sziszegi, milyen szerencsés vagyok."Keira is szerencsésnek tartja magát, a forgatáson mindkét kollégájával összebarátkozott.

"Az a legviccesebb, hogy a trilógiában, amely tele van különleges effektekkel, Johnny a legkülönlegesebb effekt. Az első, amit az embernek meg kell tanulnia, ha Johnny-val forgat, az, hogy soha ne nézzen rá. Bármi történik, akkor se vessen rá egy pillantást se, különben összeesik a röhögéstől! Előfordult, hogy az egész stáb görcsökben fetrengett."

Háromévesen ügynököt akart

Keira egész életében arról ábrándozott, hogy színésznő lesz. Még csak hároméves volt, amikor azt kérte a szüleitől - Sharman Macdonald forgatókönyvírótól és Will Knightley színésztől -, hogy szerezzenek neki ügynököt.

Az első epizódszerepet 14 évesen játszotta a Csillagok háborúja első részében, a Baljós árnyakban, és ma már 21 filmen van túl, köztük olyan sikereken, mint a Csavard be, mint Beckham, vagy a Büszkeség és Balítélet, amelyért Oscar-díjra jelölték.

Szex és selyem

A következő filmje a Selyem lesz, amelyet Alessandro Barricco erotikus regényéből forgatnak. A jó hír, hogy nem szégyell levetkőzni a kamerák előtt.

"Szex-jeleneteket könnyű forgatni. Színésznő vagyok, a testem is csak egy eszköz" - mondja erről nevetve.

A rossz hír, hogy kezdi untatni a rivaldafény. Színész kollégája, James McAvoy javaslatára elutazott a Himalájához, és rájött, hogy a forgatásokon kívül is van élet. Az utazás elgondolkodtatta, felmerült benne, hogy ki kellene szállnia a showbusinessből.

"Egész életemben színésznő akartam lenni, de ennek egyszer vége lesz. Mai helyzetemben nem vállalhatok gyereket, ezért lehet, hogy egyszer majd mást fogok csinálni. Egyszerűen nem vagyok már éhes a sikerre" - vallotta be.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az oroszok Harkivban támadnak, Ukrajna lőszerhiánnyal küzd - Háborús híreink szombaton

Az oroszok Harkivban támadnak, Ukrajna lőszerhiánnyal küzd - Háborús híreink szombaton

Az oroszok Harkivban nyomulnak előre, szombaton egy falu elfoglalását jelentette be az orosz védelmi minisztérium. Közben Ukrajna lőszerhiánnyal küzd, és a harkivi frontról több ezer civilt evakuáltak. Tegnap életbe lépett az új törvény, amely átalakítja a hadsereg mozgósításának módját. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elutasította Emmanuel Macron francia elnök javaslatát az Oroszország és Ukrajna közötti ideiglenes tűzszünetre a párizsi olimpia alatt. Szombaton ebben a cikkünkben számolunk be a háború legfontosabb eseményeiről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×