eur:
396.52
usd:
359.05
bux:
72008.89
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

A sztárszínésznő őszinte vallomása: "nincsenek melleim"

A brit színésznő, Keira Knightley élvezi, ha a filmszerepeiben vetkőznie kell, de úgy véli, nincsenek mellei.

Keira Knightley jelenleg a Dylan Thomas walesi költőről szóló, Életünk legszebb időszaka (The Best Time of Our Lives) című filmet forgatja.

"Az eredeti mű is tele van szexet tartalmazó jelenetekkel, így a feldolgozás is" - emelte ki a 22 éves brit színésznő.

A film azt a történetet meséli el, amikor William Killick megpróbálta megölni Dylan Thomast, mert azt gondolta, hogy a költőnek viszonya van a feleségével, a Keira Knightley alakította Verával.

A forgatókönyvet a brit színésznő édesanyja írta. A filmben több leszbikus jelenet is lesz, amelyekben Keira Knightley partnerét Sienna Miller alakítja.

"Vannak bizonyos eszközeim"

Keira Knightley hangsúlyozta, nem okoz neki gondot, ha egy szerephez le kell vennie a ruháit, de semmi olyat nem tesz meg a vásznon, amihez nem lenne kedve.

"Színésznő vagyok, vannak bizonyos eszközeim. Ezek közül az egyik a testem. Nem bánom, ha alkalmanként le kell vetkőznöm" - tette hozzá a 22 éves sztár.

Ugyanakkor testének nem minden pontjával elégedett a színésznő. Hamarosan a mozikba kerül A Karib-tenger kalózai harmadik része, és minden szereplőről készítettek egy játékfigurát.

"Egyáltalán nem hasonlít rám. Neki vannak mellei, nekem nincsenek" - hasonlította össze saját magát játékbaba verziójával Keira Knightley.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Ellentámadásba lendültek Kurszknál az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ellentámadásba lendültek Kurszknál az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna még augusztus elején indított váratlanul nagyszabású akciót Oroszország kurszki területei ellen, ahol gyorsan jelentős területek felett vették át az irányítást. Úgy tűnik, Moszkva megelégelte a jelenlétüket. 24 órán belül négy ukrán települést is elfoglalt az orosz hadsereg, köztük egy kisebb méretű várost. 2022 óta nem volt példa arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi települést meghódítottak volna az orosz támadók Ukrajnában. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×