eur:
393.05
usd:
366.52
bux:
66771.49
2024. április 25. csütörtök Márk
Nagy Virág átveszi az Év női felfedezettje díjat Török Gábortól, az MLSZ elnökségi tagjától a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó Gáláján a Budapest Music Centerben 2018. június 3-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Török Gábor: alábecsültem Orbán Viktort

A politológus a Facebook-oldalán reagált arra, hogy a Fidesz-KDNP az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelöli köztársasági elnöknek.

Mint arról az Infostart is beszámolt, Kocsis Kocsis Máté, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője a közös frakcióülés után Balatonalmádiban jelentette be, hogy Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelölik Novák Katalin lemondása nyomán a köztársasági elnöki posztra.

Török Gábor a Facebookon reagálva még az ellenzéknek - amelynek pártjai egyebek mellett közölték, hogy nem vesznek részt a Fidesz "politikai cirkuszában" - is megfontolásra ajánlotta Sulyok Tamás államfőségének támogatását.

"Alábecsültem Orbán Viktort. Vagy a helyzet kritikusságát. A miniszterelnök eddigi négy választása közül messze a mai áll a legközelebb az alkotmány szelleméhez. Még inkább: ez a mai esélyes csak arra, hogy megfeleljen annak. Kevés rá az esély, de az ellenzéki pártok helyében megfontolnám, hogy támogassák Sulyok Tamást" - fogalmazott a politológus.

Az új államfőjelöltről Schiffer András is nyilatkozott az Inforádió Aréna c. műsorában:

Az új államfőjelölt - még az Alkotmánybíróság elnökeként - itt hallgatható meg:

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×