eur:
394.06
usd:
363.51
bux:
66169.03
2024. március 4. hétfő Kázmér
Korcsolyzók napsütéses időben karácsony első napján a Városligeti Műjégpályán 2022. december 25-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Ez nem jött össze - a nagy meleg miatt változás történt a Városligetben

Bár dolgozunk a pályán, de az esős, szeles, meleg idő nincs mellettünk és péntekre nem lesz elég vastag a jégréteg ahhoz, hogy meg tudjuk nyitni a jégpályát - írják a városligeti műjégpálya üzemeltetői.

A hétvégére hűvös időt ígérnek, ami kedvez a jégkészítésnek - teszik még hozzá a közösségi oldalukon. Most azt mondják, hogy november 20-án, hétfőn, délután 5-től nyit a városligeti műjégpálya.

Azt is ígérik hogy "a nyitónapon izgalmas nyereményekkel és meglepetésekkel várunk benneteket. A legszerencsésebbek akár 10 alkalmas bérletet is nyerhetnek!

Az előrejelzések szerint 16-án, csütörtökön napközben még 10 fok körül lesz a hőmérséklet, de éjszaka már csak plusz 1 fokot mérnek. 17-én pénteken pedig már csak 6 fokra lehet számítani. Szombaton is fagyhat az éjszaka, de hétfőtől ismét melegszik az idő, napközben akár 11 fok is lehet.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×