eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Facebook: RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő Győr

Hamarosan megnyitják az ország legdrágább fürdőjét

A felnőtteknek a strand, élményfürdő és a gyógyvizes medence használatára jogosító jegy 9700 Ft, győrieknek kedvezménnyel 5800 Ft.

Napjainkban már az utolsó simításokat végzik, és június 17-én megnyitja kapuit a látogatók előtt a győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő – írja a kisalföld.

A fürdő különféle szolgáltatásait eltérő áron lehet igénybe venni:

  • A felnőtteknek a strand, élményfürdő és a gyógyvizes medence használatára jogosító jegy 9700 forint (győrieknek 5800 forint), a nyugdíjas- és gyerekjegy 7300 forint (győri nyugdíjasoknak és 18 év alattiaknak 4380 forint).
  • A termálmedence és az uszoda használata 6500 forint (győrieknek 3900 forint), 14-18 év közöttieknek, és a nyugdíjasoknak 3120 forint.
  • Egy felnőtt uszodajegy 3500 forint, (győrieknek 2100 forint), 18 év alattiaknak és győri nyugdíjasoknak 1620 forint.

A nyugdíjas szervezetek ingyenes belépésre jogosító kártyát ad az önkormányzat, amelyet a tagjaik vehetnek igénybe, a szervezetek vezetőivel egyenként egyeztetnek majd.

A június 17-én nyitó vízi élménypark számos kuriózumot ígér – írja a sokszínűvidék.24.hu. A 32 méteres szódásszifon-csúszda a fürdő jelképe lesz, de kihasználva a terület adottságait,

panorámamedencékből lehet majd csodálni Győr belvárosát.

Az új fürdőkomplexum éves üzemeltetése megközelítően 3 milliárd forintjába kerül majd a SPA Hungary Holding Zrt.-nek. Csúcsidőben 165 embert foglalkoztatnak a fürdőben, akik havi bérköltsége meghaladja a 130 millió forintot.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A nyelvünkbe van kódolva a siker: előbb leszel gazdag, ha ilyen nyelvet beszélsz?

A nyelvünkbe van kódolva a siker: előbb leszel gazdag, ha ilyen nyelvet beszélsz?

Az utóbbi évtized egyik érdekes eredménye az volt, hogy azon országokban, ahol olyan nyelvet beszélnek, amelyben a jelen idő használatával lehet a jövőre hivatkozni, magasabb a megtakarítási ráta, még akkor is, ha egyéb tényezőket, mint például a gazdasági fejlettség, az intézményi rendszer, és a kultúra, figyelembe vesznek. A nyelvi-megtakarítás hipotézise szerint ez azért van, mert azok, akik a jelen időt használják a jövőről szólva, közelebbinek érzik a jövőt és így inkább hajlandóak megtakarítani. Mi azt teszteltük, hogy ha valaki természetes módon a jelen időt használja a jövő idő helyett, amikor a jövőről beszél, akkor fontosabb-e számára a jövő (és emiatt akár többet is takarít meg). A várakozásainkkal ellentétben nem találtunk ilyen összefüggést.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×