eur:
389.67
usd:
361.84
bux:
68482.9
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Rendőrök, mentők, tűzoltók az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Örkény térségében, ahol fának csapódva állt meg egy autó (j) 2023. január 5-én. A rendőrség közlése szerint egy migránsokat szállító autó sodródott le az útról, a balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek. A kocsiban hét külföldi volt, a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Felborult egy migránsokat szállító autó, meghalt a sofőr

Lesodródott az útról és felborult egy migránsokat szállító személyautó hétfőn kora hajnalban Jászszentlászlónál, a balesetben egy ember meghalt, nyolc pedig megsérült.

Az autó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán haladt, amikor igazoltatni akarták a járőrök. A jármű azonban a rendőrök többszöri jelzése ellenére nem állt meg, hanem az 5402-es számú útra hajtva Jászszentlászló külterületén egy kanyarban lesodródott az útról és felborult.

A baleset során a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Rajta kívül a járműben nyolc külföldi tartózkodott, akik valamennyien megsérültek.

(A kép csak illusztráció)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×