eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Védőmaszkot viselő utasok szállnak fel egy villamosra a Széll Kálmán téren 2020. április 27-én. Ettől a naptól csak sállal, kendővel vagy maszkkal eltakart arccal szabad felszállni a fővárosi tömegközlekedés járataira, s így lehet csak boltba menni és taxival utazni a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében. Az intézkedés nem vonatkozik a 6 éven aluli utasokra. A rendelkezés betartásának elősegítése érdekében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Főpolgármesteri Hivatal több csomópontban mosható és vasalható textilmaszkot oszt az utazóknak.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Váratlanul megütöttek egy nőt a 3-as villamoson - videó

Egy háromfős társaság zaklatta az utast, a rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. június 14-én 20 óra 50 perc körül Budapest XIV. kerületében két nő és egy férfi zaklatni kezdett egy utast a 3-as villamoson. Miután az utas felállt, a férfi megütötte, majd a nő leszállt a villamosról, de a háromfős társaság követni kezdte és tovább zaklatta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága 01140/1360/2022. bűnügyi számon garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen, írja a Police.hu.

Az esetről videofelvétel is készült:

A XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, aki a felvételen látható két nőt vagy a férfit felismeri, a személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelenül tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×