eur:
387.7
usd:
357.1
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál
Nyitókép: Pixabay

Pszichiátrián kezelik a négyéves kislányt a buszon felejtő sofőrt

A férfi teljesen összeomlott a történtek miatt, az ügyben büntetőeljárás és fegyelmi vizsgálat is indult ellene.

Bekerült a pszichiátriára az a buszsofőr, aki néhány napja azt a járművet vezette, amelyikben ott felejtettek egy óvodáskorú kislányt – írja az Index.

A négyéves tomajmonostorai gyermeket kedd reggel vették fel a járműre, hogy azzal eljusson az óvodába. A megérkezés után azonban magára hagyták a buszon, hiánya senkinek sem tűnt fel. A rendelkezésre álló információk szerint a négyéves kislányra már eszméletlen állapotban találtak rá. Végül pénteken a kórházban életét vesztette.

A buszvezető egyik ismerőse a Tényeknek elmondta, hogy a férfit kiegyensúlyozott embernek ismerték meg, akinek semmilyen káros szenvedélye nem volt. Úgy tudni, a sofőr másodállásban is személyszállítással foglalkozik, és röplabdaedzőként is dolgozik.

Az ismerős elmondása szerint a férfi teljesen összeomlott a történtek miatt. Az ügyben büntetőeljárás és fegyelmi vizsgálat is indult, a rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×