eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 24. szombat Szökőnap
Budapest, 2021. április 30. A BudaGate városrész nemrég emelt modern lakóépületei a Lágymányosi-öböl északi partján, a Kopaszi-gát mellett. MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán

A tengerpartok világával kecsegtető strand nyílik a Lágymányosi-öbölnél

A SHO Beach BudaPart a főváros egyetlen szabad vízi strandja lesz.

Július 3-án nyílik Budapest egyetlen szabad vízi strandja, a SHO Beach BudaPart. A Lágymányosi-öbölnél lévő strand nem olyan lesz, mint amilyennek például a Római-parton lehet megismerni a Duna-partot: mint a We Love Budapest írja, homokos parttal, a szándék szerint a tengerpartok világát idézve várja majd a strandolókat.

A nyári szezonban számos programmal készülnek a szervezők: lesznek kulturális estek, gasztronómiai események, bor- és pálinkakóstolók, valamint sportközvetítések is.

Ami a belépőket illeti, a teljes árú jegy hétfőtől csütörtökig 3200 forintba, péntektől vasárnapig 4000 forintba fognak kerülni. A budapartiaknak, a diákoknak és a 65 éven felettieknek hétköznap 2300, hétvégén 2800 forint lesz, míg háromtól tizenkét éves korig a gyerekjegy hétköznap 1600, hétvégén 2000 forint. Délután négy óra után hétköznap 1700 forintért, hétvégén 2200 forintért lesz látogatható a strand. A három év alattiaknak a belépés ingyenes, és zárás előtt fél órával is ingyen mehetnek a kései fürdőzés szerelmesei a strandra.

Az Index megjegyzi, aminek nem mindenki fog örülni, hogy kutyát nem lehet vinni a strandra, legyen a házi kedvence bármilyen szobatiszta vagy jól nevelt.

Címlapról ajánljuk
Bácsi Péter: nem fér bele több baki!

Bácsi Péter: nem fér bele több baki!

A Magyar Birkózók Szövetségének szakmai igazgatója azt mondta az InfoRádióban, hogy idén a szokatlan időpont miatt háttérbe szorult az Európa-bajnokság, inkább az áprilisi bakui és a májusi isztambuli olimpiai kvalifikációs versenyen kell majd jól teljesíteniük a magyar birkózóknak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×