eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 8. péntek Mária
A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közzétett képen Szijjártó Péter miniszter felszólal a Medef francia üzleti szövetség párizsi fórumán 2021. február 4-én.
Nyitókép: Borsos Mátyás

Szijjártó Péter: Manfred Weber szégyellje magát!

"Hány munkaórát töltött oltóanyagok beszerzésével vagy bármi mással, ami az európai emberek életének, egészségének, munkahelyének megvédéséhez szükséges" - teszi fel a kérdést a külügyér friss Facebook-üzenetében.

Szijjártó Péter szerint Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője a koronavírus-járvány elleni védekezés helyett a "legsikeresebb EPP-tagpárt eltávolítását szervezte, és az ehhez szükséges bürokratikus trükkökön agyalt."

A külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán azt írta: Európában naponta emberek ezrei halnak meg és emberek tízezrei fertőződnek meg a koronavírus-járvány miatt. Az európai embereknek oltásra és lélegeztetőgépekre van szükségük: ezek mentenek ugyanis életet - tette hozzá.

"Itt az ideje, hogy feltegyük a kérdést: az Európai Parlament legnagyobb frakciójának havonta sok ezer eurót kereső vezetője hány munkaórát töltött oltóanyagok beszerzésével vagy bármi mással, ami az európai emberek életének, egészségének, munkahelyének megvédéséhez szükséges?" - fogalmazott a miniszter, hozzáfűzve: a választ mindannyian el tudjuk képzelni.

"Manfred Weber szégyellje magát! Jó, hogy végre nem tartozunk olyan frakcióhoz, amit egy ilyen ember vezet" - olvasható a bejegyzésben.

Manfred Weber az Európai Parlament legnagyobb frakcióját vezeti. Európában naponta emberek ezrei halnak meg és emberek...

Közzétette: Szijjártó Péter2021. március 3., szerda
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.11. hétfő, 18:00
Bendarzsevszkij Anton
az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója, a posztszovjet térség szakértője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×