INFORÁDIÓ 
2019. május 24. péntek
Eliza, Eszter

epp

2019.04.01. 07:20

Ezt lépi a Fidesz a néppárti felfüggesztés után

A Fidesz tárgyalódelegációja terjedelmes dokumentumban tájékoztatja a nagyobbik kormánypárt politikáját és a magyar demokrácia helyzetét vizsgáló háromtagú európai néppárti bizottságot.
2019.03.29. 10:15

Orbán Balázs: folyamatosan zsugorodik a Néppárt

A magyar kormánypárt nem azt a politikát szeretné képviselni, amit jelenleg az Európai Néppárt képvisel – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Orbán Balázs. A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerint a migráció problémája az Európai Unió és benne Magyarország számára a 21. század egyik legnagyobb sorskérdése lesz.
2019.03.23. 12:57

Novák Katalin: szétköltöztünk, de még nem váltunk el

A Fidesz nem maradhat az Európai Néppártban (EPP), ha a pártcsalád tovább tolódik balra hagyományos értékeinek képviselete helyett - mondta Novák Katalin, a kormánypárt külügyekért felelős alelnöke a Magyar Hírlapnak.
2019.03.04. 22:13

Két év múlva szűnhet meg az évenkénti kétszeri óraátállítás - a nap hírei

A kormány nem pártpolitikai, hanem tájékoztató kampányt folytat a migrációról - jelentette ki Kovács Zoltán államtitkár. Elsőként a Demokratikus Koalíció és a Jobbik került nyilvántartásba az európai parlamenti választásra. Várhatóan két év múlva szűnik meg az évenkénti kétszeri óraátállítás az Európai Unióban. A nap legfontosabb hírei március 4-én.
2018.11.08. 12:51

Manfred Weber az Európai Néppárt csúcsjelöltje

A Fidesz európai Pártcsaládja, az Európai Néppárt frakcióvezetője, Manfred Weber lesz az EPP csúcsjelöltje a jövő évi európai parlamenti választásokon. Így szavazott helsinki kongresszusán az Európai Néppárt. Cikkünk frissül.
2018.11.08. 05:25

Sorsdöntő szavazás és vita a Fidesz európai pártcsaládjában

Az egység fontosságáról beszélt az Európai Néppárt mindkét listavezető-jelöltje az EPP Helsinki kongresszusának első napján. A favoritnak számító német Manfred Weber azonban inkább hagyományőrző és nosztalgikus, míg kihívója, a finn Alexander Stubb inkább modernizáló volt.
2018.10.18. 07:50

EPP-tagok: kemény megbeszélés folyt Orbán Viktorral

Folytatódik a párbeszéd a Fidesz és az Európai Néppárt között, eddig egyetlen tagpárt sem kezdeményezte a Fidesz kizárását vagy tagságának felfüggesztését. A néppártban ketten indulnak a csúcsjelölti tisztségért.
2018.09.08. 12:03

EPP: a többség kivárja, mit fog mondani Orbán Viktor a Sargentini-jelentés vitáján

Az Európai Néppárt (EPP) több nemzeti delegációja abban bízik, hogy a jogállamiság magyarországi helyzetéről szóló különjelentés jövő heti európai parlamenti szavazása után meglesz a szükséges többség a jobbközép erőket összefogó pártcsaládon belül a Fidesz kizárására - írta szombaton a Politico.
2018.09.06. 21:13

Macron: az EPP válasszon, Angela Merkelt vagy Orbán Viktort támogatja

Emmanuel Macron francia államfő csütörtökön felszólította a konzervatív pártokat tömörítő Európai Néppártot (EPP), hogy - mint fogalmazott - tegye világossá álláspontját, szerinte ugyanis az EPP-nek választania kell, hogy Angela Merkel német kancellárt vagy Orbán Viktor magyar miniszterelnököt támogatja.
2016.10.27. 11:11

„Határozottság és egység kellene az EU-ban”

Nagyobb határozottságot és egységet kérnek az Európai Parlament képviselői az uniós állam- és kormányfőktől a migrációs válság kezelése és Oroszországgal kapcsolatban. A politikusok az EP strasbourgi ülésén vitatták meg a múlt heti uniós csúcs témáit.
2016.05.30. 20:27

Orbán Viktor: az eddiginél bátrabban kell gondolkozni

Az Európai Uniónak és az Európai Néppártnak bátrabban, nagyívűbben kell gondolkoznia, ha megfelelő választ akar adni a 21. század problémáira, mint péládul a migrációs válság és a terrorizmus - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Luxembourgban az M1 aktuális csatornának az Európai Néppárt (EPP) megalakulásának negyvenedik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018