eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 3. vasárnap Ferenc, Olívia
Nyitókép: https://www.facebook.com/csaladesifjusag/

Novák Katalin válaszolt arra, hogy a Fidesz elhagyja-e a Néppártot is

A Fidesz szerdán elhagyta az Európai Néppárt parlamenti frakcióját, ennek nyomán kérdezték a Fidesz külkapcsolatokért felelős alelnökét.

A téma a következő volt: a frakcióból való kilépésből az is következik-e, hogy magából a pártcsaládból is kilép a Fidesz? Novák Katalin nemmel válaszolt az ATV-nek. Az Indexnek is arról beszélt, hogy a Néppártból való távozás még a jövő zenéje. Hozzátette: elfogadhatatlannak tartják, hogy a koronavírus-járvány kellős közepén az Európai Néppárt képviselőcsoportja azzal van elfoglalva, hogy különböző adminisztratív eszközökkel próbálja ellehetetleníteni a Fidesz európai parlamenti képviselőit.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában szerdán bejelentette: függetlenként folytatja az Európai Néppártból kilépett 21 fideszes képviselő. A politikus beszélt a frakcióból való kilépésről, a Fidesz további terveiről is. Részletek itt, a teljes beszélgetést a cikk végén meghallgathatják.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
Itt vannak azok az autók, amiket az igazán gazdagok vesznek Magyarországon

Itt vannak azok az autók, amiket az igazán gazdagok vesznek Magyarországon

Pénteken érkeztek a friss magyarországi autóértékesítési statisztikák, akkor megnéztük, hogy mi mozgatja a teljes piacot, mi áll amögött, hogy az EU-ban egyedül a magyar piacon adnak el kevesebb autót idén, mint tavaly. Abban a cikkben a Skoda Octavia, a Suzuki Vitara, a Dacia Duster vagy az MG ZS volt a nagy sztár, most azt néztük meg, hogy a prémium és luxusautó szegmensben, a Porschénél, a Ferrarinál vagy a Rolls-Royce-nál hogy alakulnak az eladások.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×