eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: police.hu

Dupláztak a balatoni vízirendőrök

Két üzemképtelenné vált kisgéphajót is a rendőrök segítettek ki szorult helyzetéből.

A siófoki vízirendőrök 2020. június 13-án 15 óra körül a Zamárdi előtti vízterületen járőröztek, amikor műszaki hiba miatt mozgásképtelenné vált elektromos kisgéphajó utasai a segítségüket kérték. Az egység a hajót a három bajba jutott személlyel együtt épségben a siófoki kikötőbe vontatta.

Egy másik vízirendőr egység a siófoki Ezüstpart előtti vízterületen 16 óra körül észlelte, hogy egy elektromos kisgéphajó vesztegel a vízen. A járművön tartózkodók elmondásából kiderült, a hajó akkumulátorai lemerültek, így önerőből már nem tudtak biztonságban visszatérni a kikötőbe. Az egyenruhások a hajót és utasait szintén a siófoki kikötőbe vontatták.

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy amennyiben a Balaton vízfelületén bajba kerülnek vagy bajba jutott személyt, személyeket észlelnek, tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 1817-es segélyhívó telefonszámon!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×