eur:
394.71
usd:
365.58
bux:
65142.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Az orosz UTair légitársaság Boeing 737-es repülőgépének utasai érkeznek a moszkvai Vnukovó repülőteréről a sármelléki repülőtérre 2016. július 10-én. Másfél éves szünet után ettől a naptól újra közlekednek menetrend szerinti légi járatok a sármelléki repülőtér és Moszkva között; az első gépet novemberig még 17 járat követi.
Nyitókép: MTI/Varga György

Megvan, mikor indulhat a nagy hévízi roham

A sármelléki repülőtérre augusztus 15-én megérkezhet az első chartergép Düsseldorfból.

Idén még nem landolt üdülőjárat a sármelléki Hévíz-Balaton Airporton, ám csaknem biztosra vehető, hogy augusztus 15-én megérkezik a Czech Airlines légitársaság első chartergépe Düsseldorfból – tudta meg a Magyar Nemzet. A gép már aznap visszaindul Németországba a hévízi gyógyüdülésre készülő berlini utasokért, és ugyanezen a napon egy Frankfurtból érkező Lufthansa-gép is leszállhat.

Eddig csak kereskedelmi és sportgépeket fogadtunk, habár örömünkre jóval többet, mint a múlt év hasonló időszakában. Érezhetően nő az érdeklődés az üdülőrégió iránt, késve ugyan, de augusztus közepén remélhetőleg az üdülőjárat-szezon is beindul – mondta a lapnak a Hévíz-Balaton Airport Kft. ügyvezető igazgatója. Benkő Attila megjegyezte: aki akarta, az már lemondta a hévízi utazást, így most az elszánt turisták érkezésében reménykedhetnek.

Továbbra is hét német városból, Düsseldorfból, Frankfurtból, Hamburgból, Berlinből, Lipcséből, Erfurtból és Drezdából érkeznek vendégek a nyugat-balatoni nemzetközi repülőtérre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 07:57
×
×
×
×