eur:
394.43
usd:
370.2
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Felborult mentőautó az 5-ös főúton Lajosmizsénél, miután a balesethez tartó, megkülönböztető jelzést használó mentő személyautóval ütközött össze 2020. június 8-án. A mentők két embert kórházba vittek.
Nyitókép: Donka Ferenc

Balesethez tartó mentőautó borult fel

Autóval ütközött, majd felborult egy balesethez tartó mentőautó az 5-ös főúton Lajosmizsénél hétfő délután; két embert kórházba szállítottak - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A katasztrófavédelem közlése szerint az 5-ös főúton, Lajosmizse és Felsőlajos között először egy úgynevezett utoléréses baleset történt, egy személyautó és egy kisbusz ütközött.

Később, mindössze egy kilométerre a korábbi balesettől a helyszínre tartó, megkülönböztető jelzést használó mentő - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött egy autóval és felborult.

Horváth Erika rendőrségi szóvivő elmondta: a balesetek helyszíneiről két embert kórházba szállítottak. A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×