eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Fesztiválozók szállnak le a HÉV-ről a Filatorigát megállónál a 25. Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján, 2017. augusztus 9-én.
Nyitókép: Mónus Márton (MTI)

Füstölt a szentendrei HÉV fékberendezése

Járműhiba miatt csak egy vágányon közlekedik a H5-ös HÉV a Szentlélek tér és Aquincum között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ. Az InfoRádió úgy értesült, hogy a fékberendezés füstölt.

A fővárosi tűzoltókat riasztották a Filatorigát megállóhoz, ahol korábban egy HÉV-szerelvény fékbetétje füstölhetett, nyilatkozta Kisdi Máté az InfoRádiónak.

A hatóság kiérekzésekor füst már nem volt tapasztalható, ennek ellenére hőkamerával átvizsgálták a jármű alkatrészeit és műszaki berendezéseit, de túlmelegedést már nem tapasztaltak, tette hozzá a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×