INFORÁDIÓ 
2020. május 30. szombat
Janka, Zsanett

tatabánya

m1-es autópálya

felújítás

lezárás

Az M7-es autópálya és az M0-s autóút csomópontjában épült, Törökbálint felé vezető leágazás 2016. augusztus 19-én, az átadás napján.

Fontos csomópontot zártak le az M1-esen

Infostart

Folytatódik az M1-es felújítása Tatabánya térségében, emiatt lezárták a Tatabánya-óvárosi csomópontot.

Több hónapos felújítás kezdődött a M1-es tatabányai szakaszán. A terelés kiépítése után március 21. és 31. között lezárják a tatabánya-óvárosi csomópontot. A következő ütemben, május 7-17. között a tatabánya-újvárosi csomópontot is lezárják majd. A beruházás ezen üteme várhatóan 2019. június végéig tart majd.

A munkálatok sávelhúzás mellett valósulnak meg, úgy, hogy mindkét irányban 2-2 forgalmi sáv álljon a közlekedők rendelkezésére, vagyis az autópálya áteresztő kapacitása megmaradjon. Így május 17-ig a kivitelezési munkák a Hegyeshalom felé vezető oldalon a külső és a leállósávon zajlanak.

A felújítás alatt úgynevezett 2+1+1 sávos terelést építenek ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt. bicskei mérnökségének szakemberei az 54-es és a 61-es kilométerszelvények közötti üzemi átjárókban. A Budapest felé vezető oldalon 2 sávon, a leálló és külső sávokon haladhat a forgalom, a Hegyeshalom felé vezető irányban a személygépkocsi forgalmat pedig átterelik a főváros felé vezető pálya belső sávjára, a tehergépjármű forgalom pedig a Hegyeshalom felé vezető pályaoldalon a munkák ütemezésének megfelelően a belső vagy a külső sávon haladhat - írja a kemma.hu.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt
A címlapról ajánljuk

Lángokban áll Minneapolis

Minneapolisban tovább folytatódtak a tüntetések és az erőszakos megmozdulások, a tüntetők felgyújtottak...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018