eur:
390.69
usd:
364.12
bux:
68366.69
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Felhívást tett közzé a rendőrség

Megszökött házi őrizetéből egy 28 éves budapesti férfi szombat hajnalban, a rendőrség körözi - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A férfi levágta a lábáról a nyomkövetőt, majd eltűnt a házi őrizet helyéül kijelölt XIII. kerületi, Népfürdő utcai lakásból.

Felhívást tett közzé a rendőrség

A Budapesti Rendőrfőkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható Lakatos Gergőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×