eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Néma leventék sora ül a parlamentben

Összesen tizenkilenc országgyűlési képviselő maradt csendben 2017-ben, ők egyetlen alkalommal sem szólaltak fel a parlament tavaszi ülésszakán – derült ki a Magyar Nemzet összesítéséből.

Továbbra is tartja „némasági fogadalmát” például a fideszes Bíró Márk, aki hetedik éve nem beszél az Országgyűlésben.

Nem volt mondanivalója a szintén kormánypárti Fradi-vezérnek, Kubatov Gábornak sem, aki Zombor Gáborhoz, a volt egészségügyi államtitkárhoz és a fideszes Révész Máriuszhoz hasonlóan egyik ügyhöz sem szólt hozzá tavasszal.

Hozzájuk hasonlóan néma maradt Kövér László is, aki házelnökként ugyan rengeteg ülést vezényelt le, de képviselőként nem szólalt fel.

Szintén nem mondott parlamenti beszédet Mengyi Roland, Simonka György, és Farkas Flórián is hallgatott egész tavasszal.

Az ellenzéki képviselők közül a Demokratikus Koalíció (DK) tagjai a legpasszívabbak, a párt ugyanis a Népszabadság bezárása óta – a kétharmados törvények kivételével – bojkottálja a parlamenti üléseket és szavazást.

Ennek megfelelően nem szólalt fel a tavaszi ülésszakban Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, valamint Vadai Ágnes, Oláh Lajos és Varju László képviselők sem.

A szocialisták közül néma maradt Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke, valamint Tóbiás József korábbi pártelnök is - ismertette a Magyar Nemzet.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×