INFORÁDIÓ
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta

parlament

2021.10.06. 15:47

Az EP elnöke attól tart, hogy az EU elveszíti a Nyugat-Balkánt

A nyugat-balkáni országok uniós csatlakozási folyamatának új és erős lendületre van szüksége, ehhez az uniós tagállamok vezetőinek fel kell számolniuk az integrációt késleltető akadályokat - jelentette ki David Sassoli, az Európai Parlament elnöke Charles Michelnek, az Európai Tanács elnökének írt, szerdán közzétett levelében.
2021.10.05. 11:22

Nem feltételek nélkül történik majd a brüsszeli pénzek felszabadítása

Valdis Dombrovskis bizottsági elnökhelyettes és Paolo Gentiloni pénzügyi biztos együtt tesznek jelentést szerdán az Európai Parlament plenárisa előtt a lengyel és a magyar nemzeti tervek közeli lehetséges elfogadásáról és a közösségi pénzek első részének az idei folyósításáról.
2021.10.05. 06:40

Egymásnak ellentmondva ítélték meg a magyar jogállamiságot az EP-LIBE küldöttség tagjai

Egymásnak ellentmondva ítélték meg a magyar jogállamiságot az EP-LIBE küldöttség tagjai - derült ki a háromnapos magyarországi, a jogállamisággal kapcsolatos tényfeltáró látogatásuk után tartott sajtótájékoztatón: az egyik vélemény szerint például az igazságszolgáltatás függetlenségével kapcsolatban aggályok merültek fel; egy másik álláspont szerint Magyarországon jogállamiság van.
2021.10.01. 19:25

LIBE-delegáció: sokféle véleményt hallgattunk meg, vannak még aggályaink

Jobbára továbbra is fennállnak a Magyarországgal szemben 2018-ban megfogalmazott aggályok - jelentette ki az Európai Parlament (EP) állampolgári jogi, bel- és igazságügyi (LIBE) bizottsága Magyarországra küldött tényfeltáró delegációjának vezetője a szervezet pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
2021.09.27. 17:28

Meghosszabbították a veszélyhelyzetet

A negyedik hullám küszöbén elengedhetetlen a fokozott és hatékony védekezés lehetőségének biztosítása – érvelt az igazságügyi tárca államtitkára.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018