INFORÁDIÓ
2021. április 20. kedd
Tivadar

parlament

2021.04.11. 13:21

Novák Katalin: a Fidesz élettel töltené meg az európai jobboldalt

Az európai konzervatívok által lakott ház az utóbbi időben egyre üresebbé vált, a Fidesz azonban készen áll arra, hogy újra élettel töltse meg ezt a házat, kitárja kapuit az új gondolatok és a beköltözni vágyók előtt, hogy egyre többen megtapasztalhassák, milyen jó itt, szabadon élni - írta Novák Katalin, a Fidesz alelnöke a Welt am Sonntag német lapban megjelent cikkében.
2021.04.07. 06:27

Nagyüzem lesz a parlamentben

Ezen a héten ismét összeül az Országgyűlés. Szerdán, csütörtökön és pénteken is lesz egy-egy plenáris ülés.
2021.04.02. 11:53

Mark Rutténak lépnie kell, komoly üzenetet kapott a parlamenttől

A holland parlament elutasította a Mark Rutte elleni ellenzéki bizalmatlansági indítványt a péntekre virradóra tartott szavazáson, de megrótta az ügyvivő kormányfőt, amiért nem mondott igazat a kormányalakítási tárgyalásokról. Ez pedig csökkenti a politikus negyedik kormányalakításának esélyeit.
2021.03.17. 20:43

Nem mentek el a kormánypártok az Országgyűlés rendkívüli ülésére

Emiatt határozatképtelen volt az ellenzék által kezdeményezett rendkívüli ülés, amelyet szerda este, a "rendes" ülésnapot követően tartottak, így csak a napirend előtti felszólalások hangozhattak el. A kormány sem képviseltette magát a tanácskozáson, amelyen az ellenzéki frakciók a koronavírus-járvány kormányzati kezeléséről vitáztak volna.
2021.03.17. 06:52

Két külön ülést tart ma a parlament

A képviselők a 25 év alatti fiatalok személyijövedelemadó-mentességéről szóló kormányzati javaslatot tárgyalják az Országgyűlésben.
2021.03.09. 21:10

Világjárványok: levont az EU egy 5,1 milliárd eurós "tanulságot"

Az Európai Parlament keddi plenáris ülésén elsöprő többséggel elfogadta az Európai Unió egészségügyi cselekvési programját, amely konkrét intézkedésekkel segítené elő, hogy a tagállamok egészségügyi rendszerei jobban felkészüljenek a jövőbeli válsághelyzetekre és világjárványokra.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018