eur:
385.49
usd:
354.45
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Az MSZP szerint újabb megszorításokat jelentett be a nemzetgazdasági miniszter

Az MSZP szerint újabb, a legnehezebben élőket sújtó megszorításokat jelentett be a nemzetgazdasági miniszter. Mesterházy Attila, az ellenzéki párt elnöke kifogásolta, hogy a kormány nem egyeztetett a konvergencia-programról.

A vártnál keményebb megszorításnak tartja a kormányzati terveket az LMP is. Vágó Gábor, a párt választmányi szóvivője azt mondta: a munkanélküli-segély folyósításának 90 napra való csökkentése csak a statisztikát javítja, munkahelyeket nem teremt, a gyógyszerkasszában pedig az ellenzéki párt szerint nincs akkora tartalék, mint amekkorát a kormány ki szeretne venni abból.

Címlapról ajánljuk
Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

A védelmi miniszter és kormányfőhelytettes azt közölte, hogy Robert Ficót továbbra is műtik.

Boris Pistoriusnál betelt a pohár: saját kormányára támadt a miniszter

Elfogyott a türelme Boris Pistoriusnak a költségvetési megtakarításokkal kapcsolatos, immár maratoni vitában. Ráadásul ennek egy koalíciós reggelin adott hangot, amelyet az általa vezetett minisztériumban tartottak több társminisztérium képviselőinek részvételével. Értesülések szerint a reggeli kellős közepén a miniszter olyan kijelentésre ragadtatta magát, amit többen akár félre is értelmezhettek volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×