eur:
394.36
usd:
370.36
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Bárándy Péter védőügyvédet!

A Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt mint az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét és listavezetőjét, hogy hívja vissza Ahmed H. védőügyvédjét, Bárándy Péter korábbi szocialista igazságügy-minisztert.

Zsigó Róbert, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, ha Karácsony Gergely nem tesz így, akkor a szocialistákkal együtt ő is egy terroristát támogat.

Egy olyan terrorista oldalára áll, aki egy dzsihadista terrorszervezet tagjaként még fegyveres kiképzést is kapott, aki a magyar államhatár és a magyar rendőrök elleni röszkei zavargást irányította - fűzte hozzá.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×