INFORÁDIÓ
2021. június 22. kedd
Paulina

mszp

2021.06.21. 14:51

Újabb MSZP-sek gyűlnek a DK köré

Komoly viták kíséretében vonja meg a támogatását az MSZP azon politikusaitól, akik elfogadják a Demokratikus Koalíció támogatását.
2021.04.25. 12:36

MSZP: az egészségügyön és az oktatáson nem lehet spórolni

Az MSZP szerint a "gyilkos koronavírus-járványnak" kellett bekövetkeznie ahhoz, hogy mindenki megértse: az egészségügyön és az oktatáson nem lehet spórolni - mondta a szocialisták társelnöke vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.
2021.04.19. 18:45

Tóth Bertalan: az MSZP türelemmel vár Karácsony Gergelyre

Az MSZP a Párbeszéddel közösen fog jelölteket állítani az ellenzéki előválasztáson a körzetek kétharmadában, és még ebben a hónapban véglegesítik a jelölti listát – mondta Tóth Bertalan az InfoRádió Aréna című műsorában, de beszélt arról is, hogy miniszterelnök-jelöltként Karácsony Gergelyt indítanák, és a főpolgármesternek júliusig kell eldöntenie, vállalja-e a megméretést.
2021.01.28. 18:28

Tóth Bertalan: a járványkezelés biztos, hogy kampánytéma lesz

Nem alakult ki a bizalom a válságkezelő és a magyar emberek között, hanem bizalmatlanság és sok esetben káosz van – mondta Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt társelnöke, parlamenti frakcióvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Arról is beszélt, hogy bárki elindulhat az ellenzéki előválasztáson, aki a hat párt értéknyilatkozatát aláírja, és hogy a tavasz folyamán elkészül a közös program, előbb, mint hogy közös miniszterelnök-jelöltet választanának hozzá.
2021.01.02. 11:50

Az oltási stratégiáról érdeklődik az MSZP

Az MSZP az Európai Bizottság elnökétől próbálja megtudni, milyen koronavírus elleni oltási tervet adott le a magyar kormány Brüsszelnek, mivel a kabinet többszöri kérésük ellenére sem adott érdemi tájékoztatást a stratégiájáról - mondta a szocialisták európai parlamenti (EP-) képviselője.
2020.11.18. 20:16

Komoly vita bontakozott ki a választási törvény módosításáról

A parlament szerdán megkezdte az egyes választási tárgyú törvények módosításának vitáját, amelyben az előterjesztő igazságügyi tárca államtitkára egyebek mellett a kampányfinanszírozással kapcsolatos visszaélések visszaszorításának szándékával indokolta a javaslat benyújtását. A DK, az LMP és a Párbeszéd vezérszónoka egyaránt kifogásolta a módosítást és annak időzítését.
2020.11.11. 17:25

Integrálnák az Egyenlő Bánásmód Hatóságát, több se kellett az ellenzéknek

A kormánypártok integrálni akarják az Egyenlő Bánásmód Hatóságot az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalába. A Fidesz-KDNP szerint ezzel hatósági jogkört kapna az ombudsman, így szankcionálhatná is a jogsértéseket. Jelenleg ezekre csak a figyelmet hívhatja fel. A Demokratikus Koalíció szerint botrány, az MSZP szerint pedig álságos az indoklás.
2020.11.06. 14:18

Az ellenzéki pártelnökök zöme „nagyon is” elindulna egyéniben

Kész megmérettetni magát a 2022-es parlamenti választásokon az ellenzéki pártelnökök többsége – nyilatkozta az InfoRádió megkeresésére az MSZP, a PM és az LMP társelnöke. Mindannyian elsődlegesnek tartják ugyanakkor az előválasztások eredményét.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018