INFORÁDIÓ
2023. február 7. kedd
Rómeó, Tódor

mszp

2023.02.01. 10:28

Folytatja az MSZP bekebelezését a DK

Horváth Attila, Szombathely MSZP-s alpolgármestere, és Kopcsándi József, Szombathely MSZP-s önkormányzati képviselője is a DK-ban folytatják a munkát - közölta a Demokratikus Koalíció.
2023.01.31. 10:06

Elemző: az ellenzéki pártoknak, de a választóknak is fel lesz adva a lecke

Az MSZP már megkezdte a jövő évi önkormányzati választás kampányát: sorban jelentik be a polgármester- és képviselő-jelölteket. A Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa szerint a szocialisták ezzel azt akarják megelőzni, hogy a Demokratikus Koalíció még több politikust happoljon el előlük. A Nézőpont Intézet elemzője pedig azt mondta: a baloldali ellenzék tagjai valamilyen módon a 2024-es önkormányzati választáson is kénytelenek lesznek összefogni, ugyanakkor emiatt még kevésbé lesz kivehető, hogy az egyes pártoknak mekkora a valós támogatottsága és kik a választóik. A Nézőpont Intézet elemzője szerint a baloldali ellenzék tagjai valamilyen módon a 2024-es önkormányzati választáson is kénytelenek lesznek összefogni, ugyanakkor emiatt még kevésbé lesz kivehető, hogy az egyes pártoknak mekkora a valós támogatottsága és kik a választóik. Talabér Krisztiántól Herczeg Zsolt először azt kérdezte meg, hogy mit szól az MSZP szokatlanul korai jelölt-bemutatásaihoz.Talabér Krisztiánt, a Nézőpont Intézet elemzőjét hallották.
2022.12.15. 10:11

Kunhalmi Ágnes: az MSZP múltja egyszerre teher és erő

Az MSZP januárban párbeszédet fog kezdeményezni a többi ellenzéki párttal, a 2024-es választások sikerét ugyanis továbbra is az előválasztástól reméli. Kunhalmi Ágnes cáfolta, hogy az MSZP-t a megszűnés veszélye fenyegeti, hozzátéve, hogy a közelmúltban intenzív pártépítésbe kezdtek, amelynek már most láthatók az eredményei.
2022.10.22. 08:00

Új társat keresnek Kunhalmi Ágnesnek, az MSZP túlélése a tét

Nem sajtónyilvános az MSZP hétvégi kongresszusa, amelyen társelnököket választanak. Közben a közvélemény-kutatók már azt mérik, hogy a szocialisták el sem érnék a parlamenti bejutáshoz szükséges öt százalékot. A kérdés, hogy akkor miért megy a politikai küzdelem a párton belül.
2022.10.17. 12:30

Kunhalmi Ágnes: az MSZP abban érdekelt, hogy az uniós pénzek megérkezzenek

A magyar kormány ne veszekedjen tovább Brüsszellel - erről is beszélt az InfoRádióban Kunhalmi Ágnes. Az MSZP társelnöke hétvégén Berlinben részt vett az Európai Szocialisták Pártja kongresszusán. A megbeszélések után Kunhalmi Ágnes beszélt arról is, hogy mitől függ az EU-s források megszerzése.
2022.10.02. 14:59

Az MSZP mindent visszakövetel a kilépő Ujhelyi Istvántól

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy Ujhelyi István az MSZP nevének sikertelen megváltoztatása, a visszavont népszavazási kezdeményezése és a feladott pártelnöki ambíciója után úgy döntött, kilép a Magyar Szocialista Pártból - olvasható a párt közleményében.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018