eur:
386.72
usd:
355.66
bux:
68231.7
2024. május 17. péntek Paszkál

Szilágyi Áron nyolcaddöntős, Decsi Tamás búcsúzott

Szilágyi Áron bejutott a legjobb 16 közé a riói olimpia szerdai férfi kardversenyében, míg Decsi Tamás kiesett.

A címvédő Szilágyi a mexikói Julian Ayalával vívott kezdésként, és 15-9-re nyert. Decsinek a 2014-ben egyéni világbajnok orosz Nyikolaj Kovaljovot kellett volna legyőznie, de nem sikerült neki, változatos asszóban 15-10-re kikapott.

Szilágyi a negyeddöntőért a fehérorosz Aliakszandr Bujkeviccsel mérkőzik 19.55-kor.

Címlapról ajánljuk

Eltelt öt év - ez lett az USA nagy Huawei-szankciójából

Öt évvel ezelőtt kapta a kínai Huawei fennállásának addigi legnagyobb pofonját az Amerikai Egyesült Államok akkori elnökétől, és felkerült a Washington szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelentő cégek, személyek, államok listájára. Ezzel az USA lényegében elvágta a Huaweit az amerikai technológiától. De most jött a meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
Mi pattanhat el a magyar gazdaságban? És hol lehet szerencsénk?

Mi pattanhat el a magyar gazdaságban? És hol lehet szerencsénk?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében azt jártuk körbe, hogy milyen tényezők húzhatják a magyar gazdaságot a következő években, milyen kockázatokra érdemes odafigyelni, mi lesz a hozamokkal és a forint árfolyamával. Erről Tardos Gergelyt, az OTP Bank elemzési központjának igazgatóját kérdeztük. Ezt a felvételt a Portfolio Hitelezés 2024 konferencián vettük fel május 14-én. A műsor második részében Üzbegisztánról, az üzbég bankszektorról lesz szó, ugyanis az OTP-nek komoly érdekeltsége van az országban. Vendégünk lesz Nagy Viktor, a Portfolio vezető részvényelemzője, aki nemrég Üzbegisztánban találkozott bankvezérekkel, sőt az pénzügyminiszter-helyettessel is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×