eur:
393.57
usd:
368.05
bux:
66492.93
2024. április 25. csütörtök Márk

Paralimpia: Három győzelem és egy vereség asztaliteniszben

A csütörtök esti programban három győzelmet arattak a magyar asztaliteniszezők a riói paralimpián, Csonka András viszont elvesztette második mérkőzését.

Az S8-as kategóriában érdekelt magyar játékos a délelőtti sikeres bemutatkozást követően nagy csatát vívott a svéd Linus Karlssonnal, de végül 3-2-re alulmaradt. Az pénteken dől el, hogy Csonka továbbjut-e a kieséses szakaszba.

A nők hasonló kategóriájában versenyző Arlóy Zsófia javított, a délelőtti vereség után remek játékkal, szetthátrányból fordítva 3-1-re legyőzte a kínai Pan Meng-jit, így életben tartotta továbbjutási esélyeit.

A kerekesszékes Major Endre (S1) német rivális ellen nyert első meccsén (3-1) és az S11-es kategóriában címvédő Pálos Péter is győzelemmel debütált a Riocentro 3-as Pavilonban. Utóbbi játékos a venezuelai Denisos Martinezt verte három szettben, mindössze 16 perc alatt.

A hármas, illetve négyes csoportokból az első két-két helyezett jut majd tovább a kieséses szakaszba.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×