eur:
390.64
usd:
358.88
bux:
72940.89
2024. július 22. hétfő Magdolna
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JUNE 30: Brazilian former football player Ronaldo Nazario attends a ceremony organized by Brazilian Football Confederation to honor 2002 FIFA World Champions on the 20th anniversary at Fairmont Hotel on June 30, 2022 in Rio de Janeiro, Brazil.  (Photo by Buda Mendes/Getty Images)
Nyitókép: Buda Mendes/Getty Images

Ezt mondta Ronaldo Messiről a vb-döntő után

Ronaldo Nazário, azaz a Fenomén már korábban is többször kinyilvánította, hogy nagyon sokra tartja Lionel Messit. A döntő után is ünnepelte az argentin csapatkapitányt.

"Ennek a fickónak a futballja minden rivalizálást a sarokba dob. Sok brazilt láttam – és a világ minden tájáról érkezett embert is –, akik Messinek szurkoltak ebben a felvillanyozó döntőben. Méltó búcsú a zsenitől, aki azon túl, hogy a világbajnokság sztárja volt, egy korszak kapitánya.

Gratulálok, Messi!"

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Biden visszalépett - Hogyan tovább az amerikai elnökjelölti versenyben?

Biden visszalépett - Hogyan tovább az amerikai elnökjelölti versenyben?

Joe Biden regnáló amerikai elnök vasárnap este bejelentette visszalépését a 2024-es amerikai elnökválasztástól. Már Biden utódja is meg lehet, hiszen az elnök Kamala Harris alelnök elnökjelöltségét támogatja. Az eddigi pollok alapján ez azonban nem javítaná jelentősen a demokraták esélyeit Donald Trump republikánus elnökjelölttel szemben, aki úgy fogalmazott, hogy Harrist még könnyebb lesz megvernie, mint Bident.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×