eur:
394.24
usd:
369.36
bux:
65212.36
2024. április 19. péntek Emma
Belga szurkoló a dohai at-Tumama Stadionban a katari labdarúgó-világbajnokság Belgium-Marokkó mérkőzése előtt 2022. november 27-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Georgi Licovszki

Álláshirdetésben keresik az új belga kapitányt

A belga labdarúgó-szövetség kedden egy álláshirdetés kiírásával hivatalosan is megkezdte az új szövetségi kapitány keresését. A pályázat szerint Roberto Martínez utódjának olyan trénernek kell lennie, aki tudja, mi a győzelem.

A korai, csoportkörös vb-kiesés ellenére a belga szövetség továbbra is ambiciózusan tekint a jövőbe, úgy vélik, „minden elem a helyén van ahhoz, hogy sikeresek legyenek”. Kiemelik, hogy olyan főállású edzőt keresnek, aki tudja, hogyan kell nyerni – számolt be a 24.hu.

Elvárás, hogy az új belga kapitány ambiciózus legyen, rendelkezzen nemzetközi élvonalbeli tapasztalattal és futballtaktikai ismeretekkel, és legyen tapasztalata a legjobb játékosok irányításában. „A szövetség olyan taktikai szakértőt keres, aki a döntéseit adatokkal, technológiai eszközökkel és objektív paraméterekkel támasztja alá, és támaszkodik a KBVB sportági szakértelmére és struktúrájára” – áll az álláshirdetésben.

A kiírás értelmében az érdeklődők január 10-ig adhatják be az önéletrajzukat, amiket egy erre a célra létrehozott munkacsoport fogja elbírálni.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×