eur:
393.16
usd:
362.37
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Belga szurkoló a dohai at-Tumama Stadionban a katari labdarúgó-világbajnokság Belgium-Marokkó mérkőzése előtt 2022. november 27-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Georgi Licovszki

Álláshirdetésben keresik az új belga kapitányt

A belga labdarúgó-szövetség kedden egy álláshirdetés kiírásával hivatalosan is megkezdte az új szövetségi kapitány keresését. A pályázat szerint Roberto Martínez utódjának olyan trénernek kell lennie, aki tudja, mi a győzelem.

A korai, csoportkörös vb-kiesés ellenére a belga szövetség továbbra is ambiciózusan tekint a jövőbe, úgy vélik, „minden elem a helyén van ahhoz, hogy sikeresek legyenek”. Kiemelik, hogy olyan főállású edzőt keresnek, aki tudja, hogyan kell nyerni – számolt be a 24.hu.

Elvárás, hogy az új belga kapitány ambiciózus legyen, rendelkezzen nemzetközi élvonalbeli tapasztalattal és futballtaktikai ismeretekkel, és legyen tapasztalata a legjobb játékosok irányításában. „A szövetség olyan taktikai szakértőt keres, aki a döntéseit adatokkal, technológiai eszközökkel és objektív paraméterekkel támasztja alá, és támaszkodik a KBVB sportági szakértelmére és struktúrájára” – áll az álláshirdetésben.

A kiírás értelmében az érdeklődők január 10-ig adhatják be az önéletrajzukat, amiket egy erre a célra létrehozott munkacsoport fogja elbírálni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×