eur:
388.7
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Az Egyesült Államok ötödször aranyérmes női vízilabdában

Az Egyesült Államok válogatottja nyerte a női vízilabdatornát, a péntek esti döntőben Spanyolország csapatát fölényesen, hét góllal (13-6) legyőzve.

A kétszeres olimpiai bajnok, négyszeres világbajnok, és a Margitszigetre címvédőként érkező amerikaiak szereztek vezetést a spanyolok ellen, akik azonban felvették a versenyt a jóval esélyesebbnek számító riválissal. Egészen 3-3-ig fej fej mellett haladtak, utána azonban az Egyesült Államok két góllal ellépett, így a nagyszünetre 5-3-as vezetésre tett szert.

A harmadik negyedben a spanyolok találtak be előbb, amire azonban nyomban válaszoltak a tengerentúliak, majd eredményes támadások sorát vezetve meg sem álltak 9-4-ig.

Az utolsó játékrészre 10-5-nél úsztak ki a csapatok, és bár a spanyolok mindent megpróbáltak, de lövőerőben, technikai felkészültségben, csapategységben és fizikailag is erősebb amerikaiakkal szemben nem volt esélyük még a meccs szorosabbá tételére sem.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×