eur:
390.83
usd:
358.65
bux:
72899.65
2024. július 19. péntek Emília
A sérült Varga Barnabás (lent), mellette Szoboszlai Dominik (b) és Kerkez Milos a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Varga Barnabás elárulta, mire emlékszik a stuttgarti horrorból

A válogatott csatár az Eb-n elszenvedett súlyos fejsérülése után már Szentpéterfán lábadozik, és készül a visszatérésre.

Már majdnem két hete, hogy hazatért Stuttgartból a műtétje után Varga Barnabás. A magyar válogatott csatára a Skócia elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen szenvedett súlyos fejsérülést, de a sikeres orvosi beavatkozás és néhány napos kórházi megfigyelés után visszatért Magyarországra. A magyar válogatott csatára szülőfalujában, Szentpéterfán pihen és gyógyul, a Fradi Média látogatta meg a magyar–osztrák határ melletti, Vas vármegyei településen – írja a hirado.hu.

„Köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok. Sok mindenre nem emlékszem, éppen ezért úgy gondolom, hogy a páromnak és a barátaimnak, a csapattársaimnak volt a legnehezebb. Az első emlékem a mentőautóból van igazából, ott pár percre emlékszem, utólag azt mondták, hogy az ütközés után is kommunikáltam, de ez nincs meg. De utána a kórházban történtek teljesen tisztán megvannak” – árulta el az FTC játékosa.

A csatár nem rettent vissza attól sem, hogy a súlyos fejsérülést okozó jelenetet visszanézze.

„Az eleje nehéz volt, de a foci nem nagyon állhat meg, csak amennyit muszáj. Párszor visszanéztem a jelenetet. Nem rettenek meg az ilyenektől, hiszen ez benne van az én focimban. Örülök, hogy ennyivel megúsztam. Hálás vagyok, hogy ennyien aggódtak értem. Próbálok minél hamarabb visszatérni” – ígérte Varga Barnabás, aki hozzátette, egyáltalán nem tart attól, hogy innentől kezdve félni fog a pályán.

A klubelnök Kubatov Gábor szerint akár hat hét múlva is pályára léphet maszkban Varga.

„Nem hinném, hogy a jövőben mindez befolyásolni fog. Biztos, hogy az első egy-két felugrásnál bennem lesz, de majd jön még egy ütközés, utána bátrabb lesz az ember, és megy minden a régi, megszokott módon” – tette hozzá a gyógyuló játékos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×