eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
Nyitókép: Pexels.com

Aranyeső hullott a magyarokra a kick-box világkupán

A házigazda magyarok kilenc arany-, 15 ezüst- és 16 bronzéremmel zárták a budapesti BOK-csarnokban rendezett kick-box világkupát, amelyen ötven ország 2700 versenyzője szerepelt.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint pointfightingban a plusz 94 kilogrammos Nagy Zalán és csapatban a Halker-Király Team diadalmaskodott. Kick-lightban a 63 kilós Enyingi Ádám, a 65 kilós Mezei Nikolett, valamint a plusz 70 kilós Korcsok Nikolett szerezte meg az első helyet.

A formagyakorlatban a Bíró Emese Júlia, Nagy István Gábor vegyes csapat, a zenés fegyveres kategóriában Schersing András, illetve a Bíró Emese Júlia, Nagy István Gábor vegyes csapat végzett az élen, míg K1-ben a 91 kilogrammos súlycsoportban Szabó-Tóth Dávid.

"A magyar szerepléssel kapcsolatban elégedett vagyok,

hiszen ha az összes szabályrendszerben végigvesszük a hazai éremszerzőket, akkor elég színes a paletta" - fogalmazott Galambos Péter, a Magyar Kick-Box Szakszövetség elnöke.

Hozzátette: a nagy létszám miatt nagyon nehéz volt a szervezés, a 2700 induló mérlegelése, szállásolása, zökkenőmentes versenyeztetése a világ bármely pontján dolgozók becsületére válna, ezenkívül ha így nő a magyar vk iránti érdeklődés, akkor a jövőben plusz fél vagy egy teljes versenynapot kell majd beiktatniuk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×