eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Milánó, 2023. július 25.Kun Anna a francia Marie-Florence Candassamy elleni asszóban a milánói vívó- világbajnokság női párbajtőversenyének negyeddöntőjében 2023. július 25-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Doppingvétség - Nem elég, hogy évekre eltiltották Kun Annát?

A világranglista 4. helyén álló magyar vívónő eredményeit visszamenőleg törölték, és súlyos pénzbüntetést is fizetnie kell.

Az M4Sport.hu-n olvasható cikk szerint a 28 éves Kun Anna magyar vívónőnek kétéves eltiltása mellett súlyos pénzbüntetéssel és eredményeinek törlésével súlyosbították a büntetését.

Május közepén tiltották el két évre azért, mert egy éven belül három alkalommal sem találták ott a doppingellenőrök ott, ahol előre megadta, hogy lesz.

Április 5-én jelentette be közleményben, hogy holléti mulasztás miatt van ellene eljárás, dühös és csalódott, de tehetetlen, doppingügyben ugyanakkor egész pályafutása alatt tiszta volt. Jelezte: az eltiltás pályafutása végét is jelentheti, büntetését aránytalannak tartja, tekintettel arra, hogy a tavaly augusztus óta eltelt időben szerzett összes eredményét törölték, és 5000 svájci frankkal rövidülhet meg az eredetileg olimpiai kvótás párbajtőröző.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×