eur:
395.57
usd:
364.45
bux:
66319.5
2024. március 5. kedd Adorján, Adrián
MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 03: Referee Simon Hooper is surrounded by Erling Haaland, Mateo Kovacic and Ruben Dias of Manchester City after he stopped the game to award Manchester City a free kick and deny Jack Grealish (not pictured) the chance to play on and have a goal scoring chance during the Premier League match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad Stadium on December 03, 2023 in Manchester, England. (Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images)
Nyitókép: James Gill - Danehouse/Getty Images

Célkeresztben a Manchester City – Erling Haaland helyett

Az Angol Labdarúgó-szövetség azza vádolja a bajnokcsapatot, hogy nem tudja kordában tartani a játékosait

A vasárnap esti, Manchester City–Tottenham rangadó hajrájában, 3-3-as állásnál Erling Haaland passza után Jack Grealish ígéretes helyzetben vezethette volna rá a labdát a kapusra, de a játékvezető, Simon Hooper nem ítélt előnyszabályt, hanem lefújta a norvég csatárral szembeni korábbi szabálytalanságot. Haaland magából kikelve tiltakozott a döntést ellen, mégsem ellene indított fegyelmi eljárást az FA – írja a magyarnemzet.hu.

A szövetség ugyanis a Manchester City ellen kezdeményez eljárást, a klubot azzal vádolja, hogy nem tudta kontrollálni a játékosait. A City-nek három napja van válaszolni, de nem ez lenne az első büntetése, hiszen egy hasonló esetben egyszer már 75 ezer fontos büntetéssel sújtották, miután a játékosok szintén nem tudták kordában tartani érzelmeiket az Arsenal ellen még februárban.

A goal.com kilenc olyan esetet emleget fel, amelyben a játékvezető vált főszereplővé és váltott ki az ítéletével vagy ítéleteivel komoly felháborodást a most zajló idényben. Közülük is a legemlékezetesebb szeptember 30-án, a Liverpool és a Tottenham meccsén történt, amelyen egy vitatott esetnél teljes félreértés történt a játékvezető és a VAR-szobában ülők között – akkor a játékvezetők testülete nyilvánosságra hozta a hangfelvételeket, és kénytelen volt bocsánatot kérni a Liverpooltól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 4. 20:28
×
×
×
×