eur:
388.91
usd:
361.9
bux:
67952.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Elek Gábor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia férfi kézilabda-bajnokságának B csoportjában játszott Brazília-Magyarország mérkőzésen a Jojogi Nemzeti Sportcsarnokban 2021. július 27-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Elek Gábor távozik a Ferencváros női kézilabdacsapatától

Csapata vasárnap harcolta ki a kézilabda BL-be való bejutást. 16 év után távozik.

Elek Gábor az idény végén távozik az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatától.

A zöld-fehér klub vasárnap - a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutás kiharcolása után - a honlapján számolt be arról, hogy Kubatov Gáborral, az FTC elnökével folytatott személyes beszélgetést követően a tréner a szezon végén közös megegyezéssel válik meg az együttestől.

A 2008-ban kinevezett és 2017-ben Albert Flórián-életműdíjjal kitüntetett Elek Gábor irányításával az FTC a Magyar Kupát háromszor, a bajnokságot és a KEK-et két-két alkalommal nyerte meg.

A fradi.hu oldalon megjelent cikk szerint 16 éve, 2007-ben került edzőként a Fradihoz Elek Gábor. Édesanyja, Elekné Rothermel Anna világbajnok kapus, az FTC négyszeres bajnoka, BEK-döntős, 94-szeres válogatott, kétszeres világválogatott, 1966-tól 1977-ig védett a Ferencvárosban. Édesapja, Elek Gyula a női kézilabdázók első aranykorának legendás edzője, aki csapatával négyszer lett bajnok, négyszer MNK-győztes, egyszer KEK-győztes a Ferencváros színeiben, továbbá egy-egy BEK- és KEK-döntőig is vezette csapatát, nevét 2012 óta viseli az FTC kézilabda arénája.

Elek Gábort tizenöt éve, 2008-ban bízták meg először az FTC felnőtt női csapata irányításával. Ferencvárosi vezető edzői időszakának mérlege két-két KEK-győzelem és magyar bajnoki cím, valamint három Magyar Kupa-siker, továbbá sok-sok bajnoki és kupa-ezüstérem, meg BL-negyeddöntő.

Egy videót is készített a klub:

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×