eur:
389.26
usd:
361.82
bux:
68049.98
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A dán Martin Fruelund Albertsen, a svájci válogatott szövetségi kapitánya a női kézilabda Európa-bajnokság Horvátország – Svájc mérkőzésén a ljubljanai Stozice Arénában 2022. november 8-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Dán vezetőedzője lehet az FTC női kézilabdacsapatának

A dán TV2 Sport információi szerint Martin Albertsen lesz a zöld-fehérek új mestere.

A 45 éves tréner 2018 óta a svájci női válogatott szövetségi kapitánya, a csapat az ő irányításával jutott ki története első világversenyére, a tavalyi Európa-bajnokságra.

Korábban a Viborg, a Randers és a Copenhagen HB szakvezetője volt, 2004-ben dán bajnok lett, de 2014 óta többnyire külföldön dolgozik.

Öt évig a német Bietigheimet irányította, amellyel két bajnokságot nyert.

Az FTC-t 15 éve irányító Elek Gábor a szezon végén távozik, bár csapata 1997 után tudta ismét megvédeni címét a Magyar Kupában, és 2002-t követően jutott újra elődöntőbe a Bajnokok Ligájában.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×