eur:
393.73
usd:
367.86
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Németh Nándor a 200 méteres férfi gyorsúszás előfutamában a vizes világbajnokságon a budapesti Duna Arénában 2022. június 19-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Közel 250 jegyet szabadítottak fel a szervezők a vizes-vb úszóprogramjaira

A 19. FINA Világbajnokság ideje alatt is óriási érdeklődés övezi az úszóprogramokat, éppen ezért a szervezők közel 250 ülőhellyel bővítették a lelátót.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezőbizottság úgy határozott, hogy további szektorokat nyit meg a Duna Arénában, így összesen 244 ülőhellyel bővül a lelátó.

Mindez nemcsak a 200 méteres pillangóúszás keddi döntőjére (amelyben Milák Kristóf a világcsúcstartó és a címvédő), valamint a 100 méteres szám (amelyben Milák „visszavághat" Caeleb Dresselnek) pénteki fináléjára érvényes, hanem az összes úszóprogramra - közölték a szervezők.

A jegyek már vasárnap is megvásárolhatók.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×